Dimarts, 2 de juny de 2020 - Edició 677
La República

Que no us enganyin: els violents són ells

Que no us enganyin: l’única solució és la independència

Gerard Sesé
Gerard Sesé 16/10/2019
Policia Espanyola carregant a l'aeroport del Prat | Marc Puig

Que no us enganyin, els violents són ells. Nosaltres seguim el camí traçat aquests anys amb la desobediència civil pacífica i noviolenta, l’eina que ens portarà a la victòria.

Que no us enganyin els tertulians, periodistes, polítics i xarlatans diversos. Aquí l’única violència que hi ha és la de la policia, dels mitjans espanyols intoxicant i inventant, de la monarquia que emana del franquisme, de la justícia i governants del regne espanyol que no van viure cap transició i dels poders fàctics i econòmics que protegeixen l’Estat amb el qual s’enriqueixen. És el règim del 78 davant els valors d’una societat moderna i democràtica pròpia del segle XXI.

Que no us enganyin aquests equidistants que critiquen que “hem arribat fins aquí per un fracàs de la política” i posen al mateix sac els que volem votar i els repressors que no deixen. Què cony s’han pensat? Hem arribat aquí per la testosterona espanyola i el seu fer imperialista.

Que no us enganyin: qui és el criminal aquí? El que condemna demòcrates a entre 9 a 13 anys de presó per posar urnes i complir el mandat democràtic amb el qual havien concorregut a unes eleccions o el jove que protesta frustrat i amb ràbia perquè vol viure en un Estat millor perquè aspira a tenir un futur més pròsper i que s’ha de protegir cremant 1 contenidor? Jo ho tinc clar.

Que no us enganyin: la violència física sobre les persones NOMÉS l’ha exercit la policia: un ull perdut, un testicle perdut, caps oberts, hemorràgies i hematomes… aquesta és una línia vermella imperdonable. Heu vist algun contenidor a urgències?

Que no us enganyin: En situacions històriques com les que vivim avui no hi ha camí del mig: o estàs al costat dels demòcrates, les llibertats i els drets humans o estàs amb la repressió, la violència i l’autoritarisme.

Que no us enganyin: la llibertat dels presos només serà possible amb la República catalana.

Que no us enganyin: l’única solució és la independència.

Relacionats