Dimarts, 27 d'octubre de 2020 - Edició 824
La República

On era Ada Colau? a la Plaça Universitat no…

Albert Batlle i Collboni executen la repressió amb el vistiplau d’una Ada Colau liderant el lerrouxisme del segle XXI.

Joan Puig
Joan Puig 20/11/2019
L'aplaudiment de Manel Valls a la investidura d'Ada Colau després de demanar el vot per fer-la fora

Ho vaig dir el primer dia, la trajectòria personal d’Ada Colau recorda la d’Alejandro Lerroux, líder d’un moviment populista, sense ideologia ni criteri, que va acabar pitjor de com va començar.

 

Colau ha tingut l’avantatge de comptar amb les xarxes socials i molts mitjans de comunicació, que els va fer gràcia que una suposada activista social aspirés a manar a la ciutat de Barcelona. I ho va aconseguir, el primer cop aprofitant la guerra bruta de les clavegueres de l’estat i, en el segon mandat, pactant vergonyosament amb el PSC del 155 i amb l’eina de poder del pitjor primer ministre francès dels darrers temps, Manuel Valls.

 

Fixant-nos només amb aquestes dades, queda clar que Ada Colau va entrar en política per ajudar els lobbys de poder i acabar amb el moviment independentista. Es fa passar per activista i surt en defensa dels presos polítics, però, a l’hora de la veritat ,desapareix, cedeix a la pressió als seus socis de govern i ara ja s’està preparant per marxar de Barcelona, a la finalització de l’actual mandat, buscant-se un càrrec internacional.

 

Ada Colau ha enganyat primer els seus i després a la ciutadania de tot el país: va mentir amb la política de sous, està incomplint el seu codi intern i, disfressada de revolucionària, ha pactat amb els lobbys de poder més reaccionaris.

 

El desallotjament violent d’avui a plaça Universitat és la visualització del seu constant engany: ella amagada en la comoditat de la nit, mentre la seva estimada Guàrdia Urbana (va actuar la seva divisió d’antiavalots que havia suprimit) repartia a tot i a dret sense anar identificats. Albert Batlle i Collboni executen la repressió amb el vistiplau d’una Ada Colau liderant el lerrouxisme del segle XXI.

 

D’aquí a uns anys veurem com n’ha estat de greu l’engany d’Ada Colau, segurament el pitjor alcalde que haurà tingut la ciutat, resumint la seva etapa com la de qui va entrar com activista social per acabar com l’alcaldessa que va pactar amb les elits.

 

Postdata: Nova clatellada a l’Ada Colau per la manera de municipalitzar l’aigua. AGBAR li guanya la partida judicialment.

Relacionats