Dijous, 13 de maig de 2021 - Edició 1022
La República

Com és que el Major Trapero no ha expressat la seva solidaritat amb els Mossos perseguits pel 155?

Els mossos ara perseguits s’ho mereixen tot i seguim a l’espera de veure si aquesta solidaritat es mostra d’una vegada, començant pel Major Trapero i el Govern, ara que ha estat restituït en el seu càrrec

Joan Puig
Joan Puig 24/04/2021
El major Josep Lluís Trapero i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, conversant al Complex Central dels Mossos.

No va rebre ell i els comandaments portats a judici la solidaritat de milers de persones? Aquesta manca de solidaritat amb els Mossos que van mostrar generositat en defensar el president legítim de Catalunya s’ho mereixen tot i costa molt d’entendre que ni el major Trapero, ni la cúpula política d’interior, començant pel conseller Samper i el govern en ple, no els expressin cap suport explícit. Ells són víctimes de la cruenta repressió del govern espanyol i la seva injustícia. No fer res sembla no només acatar-ho sinó donar-ho pe bo.

Ja sabem que el Major Trapero i la seva fantàstica cúpula tenia un pla per detenir el president Puigdemont i el govern legítim de Catalunya. També sabem que aquesta brillant declaració va provocar que fos l’únic càrrec important de govern restituït. És com posar a casa el que t’ha traït o et volia trair. Per aquest motiu, encara és més greu que els Mossos, que voluntàriament van ajudar al president legítim de Catalunya, no rebin la solidaritat ni dels grans sindicats de Mossos, ni del Major Trapero i la seva cúpula i ni tan sols del govern al qual estaven servint.

Els mossos ara perseguits s’ho mereixen tot i seguim a l’espera de veure si aquesta solidaritat es mostra d’una vegada, començant pel Major Trapero i el Govern, ara que ha estat restituït en el seu càrrec. I esperem també que els grans sindicats dels Mossos reflexionin sobre la seva més que evident i preocupant manca de solidaritat.