Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Puigdemont demostra els interessos del Centre d’Intel·ligència de la UE per desprestigiar l’independentisme

|

- Publicitat -

No és cap secret que les institucions europees vetllen poc per l’independentisme català i sempre es mantenen al marge del conflicte amb Espanya, sovint aliant-se directament amb el Gobierno. En aquest sentit, el president a l’exili, Carles Puigdemont, ha evidenciat el tuf d’una d’aquestes institucions: el Centre d’Intel·ligència europeu. En concret, aquesta agència va negar un document elaborat per ells mateixos on acreditaven “els lligams entre Rússia i l’independentisme”. Ara, Puigdemont denuncia que, després que hi hagués partits que ho aprofitessin “per treure’n rèdit partidista”, la comissió demostra respostes ambigües quan ha estat preguntada sobre l’autor d’aquell document.

En un fil a Twitter, el president legítim planteja dues possibles conclusions d’aquesta actitud: “O és una agència molt poc intel·ligent, o no li interessa estar involucrada en un dossier carregat de conclusions ridícules”.

Publicitat

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut