Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

[Vídeo] Aragonès recorda que “sempre que les urnes són més fortes, vencem la repressió”

|

- Publicitat -

A l’espera que Gabriel Rufian vagi a votar, els pesos pesants d’ERC ja ho han fet. Són el president del Parlament, Roger Torrent, que a peu d’urna ha subratllat que el resultat del 10-N a Catalunya serà “contundent” i que l’Estat no el podrà “menystenir” i el vicepresident Pere Aragonès, que s’ha fet un vídeo mentre votava recordant que ho fa per la “llibertat, amnistia i autodeterminació”.

Publicitat

El president del Parlament, Roger Torrent, s’ha mostrat convençut que aquest 10-N els catalans “transformarem la ràbia per la situació d’injustícia i repressió que estem vivint en un missatge d’esperança per al futur”. Torrent, que ha votat a les deu del matí a Sarrià de Ter (Gironès), ha destacat que aquestes són unes eleccions “que no tocaven ni les volíem”. “Però sempre que n’hi ha, els catalans aprofitem l’oportunitat que ens donen les urnes per expressar-nos”, ha dit el president. Roger Torrent, a més, ha augurat que el missatge que sortirà d’aquest 10-N a Catalunya serà “claríssim” i que l’Estat no el podrà “menystenir ni mirar cap a una altra banda”. “Perquè sempre que hi ha urnes i eleccions, les aprofitem”, ha insistit.

Per la seva banda, Pere Aragonès ha volgut ensenyar a les xarxes el moment que ha votat amb un vídeo. Les imatges anaven acompanyades del següent text: “Sempre que les urnes són més fortes, vencem la repressió. Omplim de nou les urnes de llibertat, amnistia i autodeterminació. Som-hi!”

Et pot interessar  Asens dubta que l'amnistia pugui aprovar-se abans de la investidura i culpa el PSOE: “No ha mogut fitxa, no hi ha cap text”
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió