Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Esbroncada de Sala-i-Martin a Ernesto Ekaizer per dubtar de la fiabilitat d’Oriol Mitjà

|

- Publicitat -

Monumental pífia del prestigiós periodista i col·laborador de Rac 1Ernesto Ekaizer. Com ja havien fet altres periodistes, generalment unionistes, Ekaizer retreu a Mitjà que el passat onze de febrer va fer unes declaracions on va dir que la infecció pel coronavirus era molt lleu. Després de ser advertit per diversos usuaris que el mateix Oriol Mitjà havia rectificat les seves paraules i havia fet autocrítica, Ekaizer admet que, efectivament, l’investigador va rectificar, però no s’arriba a disculpar.

Per la seva banda, Mitjà també li aclareix, a través de Twitter, que tenia “un missatge descontextualitzat” i li retreu que ell va ser “dels pocs investigadors que el mateix onze de febrer defensava que no se celebrés el Mobile World Congress“, per acabar reclamant a Ekaizer que “repassi” les seves declaracions.

Publicitat

Finalment, Sala-i-Martin, sorprès de l’actitud del periodista amb el desafortunat tuit, ha fet un fil a Twitter on es lamenta de veure “gent que suposadament és intel·ligent criticar a altres perquè han canviat d’opinió” i també li recorda que “Mitjà va ser dels primers a canviar d’opinió”. Per rematar l’esbroncada, l’economista retreu a Ekaizer que el fet que decideixi “retreure a Mitjà que al principi de la pandèmia pensés que no era tan greu, no només demostra que ets un sacerdot Acientífic, sinó un mal periodista que no ha investigat bé els fets”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut