Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Carlos Carrizosa, a prop de marxar de Catalunya per anar al Congrés

|

- Publicitat -

Carlos Carrizosa i José María Espejo, del grup de Ciutadans, estan sonant fort per substituir Villegas i Hervías a Madrid, on tot apunta al fet que Arrimadas serà la nova líder del partit taronja després que Rivera dimitís del seu càrrec. D’aquesta manera, Carrizosa seria el nou secretari d’organització i Espejo el secretari general.

Publicitat

El 26 de febrer se sabran els candidats per liderar el partit al Congrés dels diputats. En el cas que hi hagués votacions, es farien de manera telemàtica entre el 7 i 8 de març. Segons La Vanguardia, fonts de Ciudadanos expliquen que el guanyador es coneixeria el 10 de març, un guanyador que tot apunta que serà la Inés Arrimadas.

Al final, una bona notícia per l’independentisme, que es treu de sobre el personatge de Carlos Carrizosa del Parlament de Catalunya, un home que sempre ha fet declaracions incendiàries i plenes d’odi contra les decisions del Govern de Catalunya, i que ara se’n va amb qui va començar el camí, Inés Arrimadas, a ajudar-la a Madrid perquè el partit taronja no passi a l’extinció. Per tant, hi ha una opció que Ciutadans quedi molt tocat de cara a unes eleccions catalanes, perquè a banda de Roldán, pràcticament no hi queden personalitats com han estat Rivera, Arrimadas o el mateix Carrizosa.

Et pot interessar  Ciudadanos en liquidació, intenta fer un "Ulster" i fa el ridicul
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió