Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Junqueras vol tornar a liderar la llista d’ERC al Congrés

|

- Publicitat -

Oriol Junqueras ha enviat una carta als militants d’Esquerra Republicana per anunciar que “està disposat” a encapçalar la candidatura dels republicans a les eleccions espanyoles del 10 de novembre. “No desapareixerem, no ens cansarem i no ens aturarem mai”, ha expressat el vicepresident del Govern legítim. Després d’un intercanvi de missatges amb Marta Rovira, Pere Aragonès i Marta Vilalta, Junqueras assegura que Raül Romeva també vol repetir com a cap de llista d’ERC al Senat.

Publicitat

El pres polític carrega contra Pedro Sánchez com a exemple de “l’arrogància, la irresponsabilitat i, sobretot, la immaduresa democràtica del sistema polític espanyol”. Així i tot, “malgrat la repressió”, Oriol Junqueras segueix “estenent la mà” al diàleg per trobar “una sortida democràtica al conflicte entre l’Estat i Catalunya que doni resposta als nostres objectius legítims”.

Et pot interessar  ERC proposa una llei de finançament perquè la Generalitat recapti tots els impostos mentre Catalunya no sigui independent
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió