Edició 2153

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 17 de juny del 2024
Edició 2153

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 17 de juny del 2024

Triquell, Lildami, Oye Sherman i Marc Sarrats, a la segona edició del Límbic

|

- Publicitat -

ACN Sitges – El festival itinerant Límbic, organitzat per Òmnium Cultural, reunirà Triquell, Lildami, Da Souza i Renaldo & Clara, que ompliran diversos indrets de Sitges (Garraf) els dies 5 i 6 de maig. La cita seguirà el model a l’aire lliure estrenat l’any passat a Terrassa, amb diverses disciplines artístiques. Entre la programació feta pública aquest dimecres també hi destaquen els humoristes Oye Sherman i Marc Serrats, el podcast ‘Tardeo amb Andrea Gumes’, la pianista Marina Herlop i les ballarines Núria Guiu i Mabel Olea. “La programació del Límbic uneix els creadors més destacats, arriscats i trencadors en les seves disciplines”, han explicat els organitzadors, a falta d’anunciar els dos caps de cartell.

La segona edició del Límbic es desplegarà a set escenaris de Sitges: el Baluard, el Racó de la calma, el Baluard Vidal Quadras, la Platja de Sant Sebastià, l’Hort de Can Falç, el Mercat Vell i i la Fragata. A partir de les 20 h, aquest últim espai es convertirà en l’escenari principal dels concerts nocturns de divendres i dissabte.

Publicitat

La voluntat del Límbic és, segons els organitzadors, “crear una nova cita que acosti la creació cultural catalana al carrer” i “promoure l’ús social del català”, a més “d’esborrar les barreres econòmiques, territorials i disciplinàries” que, asseguren, sovint hi ha a l’hora d’accedir a la cultura.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió