Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Triquell, Lildami, Oye Sherman i Marc Sarrats, a la segona edició del Límbic

ACN Sitges – El festival itinerant Límbic, organitzat per Òmnium Cultural, reunirà Triquell, Lildami, Da Souza i Renaldo & Clara, que ompliran diversos indrets de Sitges (Garraf) els dies 5 […]

Agències 15/03/2023

ACN Sitges – El festival itinerant Límbic, organitzat per Òmnium Cultural, reunirà Triquell, Lildami, Da Souza i Renaldo & Clara, que ompliran diversos indrets de Sitges (Garraf) els dies 5 i 6 de maig. La cita seguirà el model a l’aire lliure estrenat l’any passat a Terrassa, amb diverses disciplines artístiques. Entre la programació feta pública aquest dimecres també hi destaquen els humoristes Oye Sherman i Marc Serrats, el podcast ‘Tardeo amb Andrea Gumes’, la pianista Marina Herlop i les ballarines Núria Guiu i Mabel Olea. “La programació del Límbic uneix els creadors més destacats, arriscats i trencadors en les seves disciplines”, han explicat els organitzadors, a falta d’anunciar els dos caps de cartell.

La segona edició del Límbic es desplegarà a set escenaris de Sitges: el Baluard, el Racó de la calma, el Baluard Vidal Quadras, la Platja de Sant Sebastià, l’Hort de Can Falç, el Mercat Vell i i la Fragata. A partir de les 20 h, aquest últim espai es convertirà en l’escenari principal dels concerts nocturns de divendres i dissabte.

La voluntat del Límbic és, segons els organitzadors, “crear una nova cita que acosti la creació cultural catalana al carrer” i “promoure l’ús social del català”, a més “d’esborrar les barreres econòmiques, territorials i disciplinàries” que, asseguren, sovint hi ha a l’hora d’accedir a la cultura.