Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Extingit l’incendi en una fàbrica de sabó d’Òdena

ACN Barcelona – L’incendi que des poc abans de les set del matí cremava la fàbrica de sabó RBT Química d’Òdena (Anoia) s’ha donat per extingit cap a dos quarts […]

Agències 22/02/2023

ACN Barcelona – L’incendi que des poc abans de les set del matí cremava la fàbrica de sabó RBT Química d’Òdena (Anoia) s’ha donat per extingit cap a dos quarts de set de la tarda, segons han informat els bombers. Protecció Civil ja havia desactivat a mitja tarda la fase d’alerta del pla d’emergències químiques Plaseqcat després que els Bombers haguessin controlat el foc. El cos d’extinció de focs ha marxat de l’indret un cop revisats els punts calents i abalisats els accessos a la nau cremada. El foc no ha causat ferits, tot i que el sostre de la nau ha col·lapsat i també s’ha vist afectada una empresa adjacent, vinculada al sector del moble. La carretera ha estat tallada durant més de quatre hores fins que s’ha restablert el trànsit.

<em>(S’afegeix el tancament de la incidència)</em>

Segons informa Protecció Civil, el telèfon d’emergències 112 ha rebut 61 trucades per alertar d’aquest incendi.

A banda dels Bombers, Mossos d’Esquadra, Sistema d’Emergències Mediques (SEM), Policia Local d’Igualada, Guardia Municipal d’Òdena i Policia local de Vilanova del Camí també han actuat en el succés.