Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Detenen sis persones en una operació contra el tràfic de drogues al barri de Sant Roc a Badalona

ACN Badalona – Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 1 de març sis persones per un delicte de tràfic de drogues en el marc d’un dispositiu d’entrades i registres […]

Agències 16/03/2023

ACN Badalona – Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 1 de març sis persones per un delicte de tràfic de drogues en el marc d’un dispositiu d’entrades i registres en un mateix bloc de pisos del barri de Sant Roc a Badalona. La policia va fer un total de cinc entrades i registres a domicili, a l’interior dels quals es van trobar plantes i dosis de marihuana, dosis de haixix, cabdells i material divers per el cultiu. Als detinguts també se’ls relaciona amb delictes de defraudació de fluid elèctric. Els arrestats van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia de Badalona el 3 de març, qui va decretar llibertat amb càrrecs.

La investigació es va iniciar arran de diverses informacions que indicaven que hi havia plantacions de marihuana al bloc de pisos en qüestió. Després de fer gestions de vigilància i control, els agents van poder concretar els domicilis que es feien servir amb aquesta finalitat. Amb la informació recopilada, els investigadors van sol·licitar l’entrada i perquisició al Jutjat d’Instrucció número 5 de Badalona, que va autoritzar la diligència en primer lloc per a quatre domicilis, tot i que gestions practicades el mateix dia van poder ubicar un cinquè habitatge al qual també s’hi va poder relacionar l’activitat.

El balanç final del dispositiu – en el qual van participar una quarantena d’agents del cos – va ser de sis persones detingudes que es relacionen amb delictes contra la salut pública vers el tràfic de drogues. La troballa va permetre intervenir 327 plantes de marihuana, 143 dosis individuals d’haixix, 53 dosis individuals de marihuana i una quantitat exacta de 1.557 grams de cabdells d’aquesta darrera substància.