Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Carrizosa acusa el PSC de facilitar l’aprovació dels pressupostos per “garantir-se un futur tripartit”

ACN Barcelona – El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha acusat el PSC de facilitar l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat per “garantir-se un futur tripartit”. En un […]

Agències 11/03/2023

ACN Barcelona – El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha acusat el PSC de facilitar l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat per “garantir-se un futur tripartit”. En un acte amb alcaldables de la província de Barcelona Carrizosa ha carregat contra l’acord per als comptes i s’ha preguntat per què els socialistes hi van votar a favor. “Són pràcticament els pressupostos de Junts, i sobre les suposades tres infraestructures bandera del PSC, ERC ja es vanagloria que no es faran. Per què hi voten a favor?”, ha demanat. Carrizosa ha traslladat aquesta situació als ajuntaments hi ha dit que cal que Cs tregui un bon resultat per evitar que el PSC “no es llanci als braços del separatisme sempre i en totes i cadascuna de les ocasions”.

Carrizosa ha advertit que “el separatisme té barra lliure en totes les seves obsessions” perquè, segons creu, el PSC “mai el pararà”.

Pel que fa a l’àmbit municipal ha volgut agrair als alcaldables del partit que no s’hagin deixat convèncer per les “ofertes” d’altres partits. Sense referir-se directament a formacions com Valents, que els darrers mesos ha captat membres tant de Cs com del PPC per incorporar-los a les seves files, Carrizosa ha criticat les formacions que “no tenen infraestructura, ni capacitat, ni experiència” i que després intenta fitxar afiliats de Cs.

A l’acte també hi ha intervingut la candidata de Cs a l’alcaldia de Barcelona, Anna Grau,que ha defensat la presència del partit a les institucions perquè “quan no hi és es nota”. A més ha remarcat que Cs vol ser “un partit de govern” i ha advertit que no participaran de cap “intercanvi de cromos”, sinó que només se centraran en negociar en base al programa electoral.