Diumenge, 29 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Barcelona no preveu restringir el trànsit durant el Nadal i reforçarà metro i bus cap al centre i eixos comercials

ACN Barcelona.-Barcelona no preveu restringir el trànsit durant el Nadal ni tampoc regular fluxos on poden haver-hi aglomeracions de vianants, com ara en eixos comercials. Per contra, sí que es […]

Agències 03/12/2021

ACN Barcelona.-Barcelona no preveu restringir el trànsit durant el Nadal ni tampoc regular fluxos on poden haver-hi aglomeracions de vianants, com ara en eixos comercials. Per contra, sí que es reforçarà el transport públic i es posarà en marxa un dispositiu de la Guàrdia Urbana que durant les vacances nadalenques comptarà amb un 15% més d’efectius que les mateixes dates el 2020. La regidora de Mobilitat, Laia Bonet, ha explicat que els barcelonins tindran més metro i més bus per acostar-se al centre i als eixos comercials i ha confiat que el reforç de la mobilitat ajudi també en l’aposta pel comerç local. En concret, TMB incrementarà el servei fins a un 13% els dies festius d’obertura comercial i també durant les festes nadalenques.

Bonet ha recomanat als ciutadans que optin pel transport públic, ja sigui per la compra de regals, pel lleure o per qualsevol altra activitat. “És la forma més eficient de moure’s”, ha dit.Si hi ha ciutadans que no tenen alternativa i han d’utilitzar el vehicle privat, Bonet ha recordat que l’opció més eficaç per planificar un desplaçament és fer servir l’aplicació SMOU.