Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Advanced Factories espera rebre 30.000 professionals en la primera edició a la fira de Gran Via

ACN Barcelona – Advanced Factories, l’esdeveniment més gran d’automatització i robòtica industrial del sud d’Europa, canvia d’ubicació i espera rebre 30.000 professionals entre el 18 i el 20 d’abril. La […]

Agències 15/03/2023

ACN Barcelona – Advanced Factories, l’esdeveniment més gran d’automatització i robòtica industrial del sud d’Europa, canvia d’ubicació i espera rebre 30.000 professionals entre el 18 i el 20 d’abril. La fira es desplaçarà al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona després de sis edicions al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). El saló ocuparà dos pavellons amb 35.000 metres quadrats de zona expositiva. Durant tres dies, els professionals podran descobrir les darreres novetats en sistemes d’automatització industrial, robòtica, fabricació additiva, intel·ligència artificial, bessó digital, analítica de dades, ciberseguretat de la mà de 500 firmes expositores com Schneider, Mitsubishi o T- Systems.

La setena edició d’Advanced Factories tindrà lloc simultàniament amb AMT – Advanced Machine Tools, un nou esdeveniment biennal. “Aquest any Advanced Factories creix de forma exponencial gràcies, d’una banda, a la nova ubicació, que ens permetrà donar resposta a la demanda creixent d’empreses interessades a exposar i que fins ara no hi tenien cabuda; i, per altra banda, per la celebració simultània amb AMT”, ha assenyalat Albert Planas, director general dels dos esdeveniments.

D’altra banda, més de 380 experts donaran a conèixer, en cinc auditoris simultanis, com l’ús de les noves tecnologies són claus millorar l’eficiència de les fàbriques. Entre els ponents hi figuren noms com Rosa Nieto, directora de serveis tècnics d’Enagás, Xavier Sala i Martín, catedràtic de la Universitat de Columbia o Alicia Asín, CEO i cofundadora de Libelium.