Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Ada Colau celebra el decret per impedir desnonaments i ho considera una “qüestió humanitària”

ACN Barcelona.-Ada Colau ha expressat aquesta tarda la satisfacció per l’aprovació del decret per impedir desnonaments i talls de subministrament durant la crisi sanitària i ho ha considerat una “qüestió […]

Avatar
Agències 22/12/2020

ACN Barcelona.-Ada Colau ha expressat aquesta tarda la satisfacció per l’aprovació del decret per impedir desnonaments i talls de subministrament durant la crisi sanitària i ho ha considerat una “qüestió humanitària”. Via Twitter, Colau ha manifestat que ja feia mesos que exigia aquests tipus de mesures, al costat de diferents entitats com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, el Sindicat de Llogateres i Llogaters i l’Aliança Contra la Pobresa Energètica. La nova mesura estableix una moratòria de tres mesos per als desnonaments de famílies que ocupen pisos de grans tenidors sense contracte. “Aquesta moratòria era una mesura d’emergència”, ha manifestat Colau.

“Ara toca treballar per assolir canvis estructurals amb una nova Llei d’Habitatge que protegeixi el dret a una llar per sobre del dret a especular i que inclogui la regulació del preu del lloguer”, ha dit.