Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Ventalls contra la sinistralitat laboral al Barça-Espanyol

|

- Publicitat -

Tots aquests objectes es repartiran en un estand que la Conselleria habilitarà a l’entrada del camp de futbol. A més, es desplegaran dues lones de la campanya abans de començar el partit i les pantalles del Camp Nou emetran l’anunci televisiu d”Els accidents no avisen’.

Publicitat

El director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, ha destacat que aquesta acció “és la primera que fa Treball en un esdeveniment esportiu de la importància d’un Barça-Espanyol” i que “el seguiran d’altres”.

El FC Barcelona ha col·laborat amb la Generalitat de manera gratuïta en la iniciativa, que tindrà la presència durant el partit de la consellera de Treball, Mar Serna, i d’altres representants de Treball per donar suport a l’acte comunicatiu.

Actualment, es produeixen a Catalunya més de 400 accidents laborals diaris i més d’un mortal a la setmana. El 2006, la sinistralitat laboral es va traduir en la pèrdua de 3,2 milions de jornades laborals, equivalents a unes pèrdues de 232 milions d’euros en salaris i cotitzacions.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió