Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Ventalls contra la sinistralitat laboral al Barça-Espanyol

La Conselleria de Treball de la Generalitat repartirà 80.000 ventalls amb el lema ‘Els accidents no avisen. A la feina, cap risc’ al partit FC Barcelona-Espanyol que se celebrarà al Camp Nou aquest dissabte, 9 de juny. Els assistents al partit es trobaran els ventalls al seu seient, però també poden aconseguir punts de llibre (20.000), gorres (20.000) i aplaudidors (8.000) de la campanya que està portant a terme la Generalitat contra la sinistralitat laboral.

Redacció 08/06/2007

Tots aquests objectes es repartiran en un estand que la Conselleria habilitarà a l’entrada del camp de futbol. A més, es desplegaran dues lones de la campanya abans de començar el partit i les pantalles del Camp Nou emetran l’anunci televisiu d”Els accidents no avisen’.

El director general de Relacions Laborals, Salvador Álvarez, ha destacat que aquesta acció “és la primera que fa Treball en un esdeveniment esportiu de la importància d’un Barça-Espanyol” i que “el seguiran d’altres”.

El FC Barcelona ha col·laborat amb la Generalitat de manera gratuïta en la iniciativa, que tindrà la presència durant el partit de la consellera de Treball, Mar Serna, i d’altres representants de Treball per donar suport a l’acte comunicatiu.

Actualment, es produeixen a Catalunya més de 400 accidents laborals diaris i més d’un mortal a la setmana. El 2006, la sinistralitat laboral es va traduir en la pèrdua de 3,2 milions de jornades laborals, equivalents a unes pèrdues de 232 milions d’euros en salaris i cotitzacions.