Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Els casals catalans al món desitgen treballar conjuntament amb les futures delegacions exteriors de la Generalitat de Catalunya

|

- Publicitat -

La Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC) celebra que la Generalitat de Catalunya vulgui obrir sis noves delegacions exteriors aquesta legislatura i espera poder participar-hi i treballar conjuntament. La presidenta de la FIEC, va explicar en unes declaracions a Catalunya Ràdio que vol associar-s’hi per tal de poder-hi treballar conjuntament.

Publicitat

Precisament aquest diumenge es va celebrar el Dia Internacional de la Catalunya Exterior, una diada que vol reconèixer la tasca de tots els catalans per difondre i promocionar la cultura catalana. La federació ha demanat al govern català que vetlli per l’estabilitat dels casals catalans ja que amb el canvi de govern del 2003, els centres es van quedar sense responsables ni subvencions.

París i Berlín, aquest mateix any, i Buenos Aires, Mèxic, Nova York i Pequín, al llarg de la legislatura, són les ciutats on la Generalitat de Catalunya obrirà pròximament delegacions exteriors. Sumades a la que ja funciona a Brussel·les, aquestes delegacions del govern català unificaran, optimitzaran i reforçaran les oficines sectorials (comercials, turístiques o culturals) ja existents.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió