Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Arriba el II dia de les Seleccions Catalanes

|

- Publicitat -

Entre d’altres, jugaran amb el combinat basc Julen Guerrero, Górriz, Imanol Etxeberria, Estíbariz o Luis Pérez, mentre que per part catalana estaran Lardín, Fradera, Biscaí, ‘Tente’ Sánchez, Solsona i Gratacós, actual seleccionador català absolut.

Publicitat

També es disputaran un partit Catalunya-Itàlia de futbol sala, un Catalunya-Còrsega de rugbi, un Catalunya-País Basc de tenis de taula i un quadrangular internacional d’hoquei sobre patins (Catalunya, Xile, Colòmbia i el Brasil), entre d’altres esdeveniments.

Com a actes culturals paral·lels hi haurà els concerts de  Gossos, Obrint Pas, La Troba Kung-Fu i L’Elèctrica Dharma, així com exposicions i activitats lúdiques pels més petits, amb el protagonisme del Circ Cric i el suport del Club Súper 3.

Podeu consultar horaris i ampliar informació al voltant d’aquestes jornades al web www.diadelesseccions.cat.

El guanyador de l’Enganxa’t a la Música hi tocarà

A més, el guanyador del concurs musical dels Països Catalans, Enganxa’t a la Música, no només comptarà amb el premi d’enregistrar un disc, una gira de concerts i una campanya de promoció sinó que també el concurs farà que els seus guanyadors siguin protagonistes al II Dia de les Seleccions Catalanes a Reus.

Els guanyadors de l’Enganxa’t, una iniciativa que premia els grups que comencen, tindran ara l’al·licient de participar en un dels concerts del Dia de les Seleccions. Els afortunats de tocar aquest 8 de juny a Reus són Desembre, del Pla de l’Urgell, que actuaran com a guanyadors de l’any passat. El seu concert està previst a les 22.00 h al parc Sant Jordi abans de Gossos i l’Elèctrica Dharma.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió