Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

#Diada2018 Implementeu La República Catalana ja!

-Publicitat-

I aleshores els presos polítics sortiran de la presó, els polítics i ciutadans exiliats podran tornar i decauran els judicis contra milers de persones que van treballar per fer possible l’1-O. Sense implementar la República seguirem vivint en un estat que no respecta la voluntat democràtica dels ciutadans catalans.

Avui ho hem tornat a demostrar, som majoria social i política, milions de persones han sortit al carrer sense por i amb voluntat democràtica d’implementar la República catalana. I aquesta és l’única manera d’alliberar als nostres presos polítics, el retorn dels nostres exiliats i la fi de la causa general repressiva contra l’independentisme català.

-Continua després de la publicitat -

Depèn només de nosaltres fer-ho possible, cap pas enrere ha estat un crit constant de la gent, si la classe política dirigent de l’independentisme no ho té clar que faci el favor d’apartar-se. Avui ja som majoria social i política i encara serem més el dia que quedi implementada la República catalana, aquell dia com ha passat en tots els precedents deixaran d’existir unionistes.

-Continua després de la publicitat -

Espanya i la seva classe política mai negociaran un referèndum, ni tan sols una millora de l’actual situació, prou d’il·lusions màgiques dels dirigents espanyols, només la voluntat i la força del nostre poble ho farà possible. El 27 d’octubre la gent esperava un senyal en aquest sentit i mai va arribar, ara a les portes dels judicis de la repressió i de la causa general segueixen endavant, cal estar preparat per donar la resposta definitiva, contra les sentències, la implementació de la República catalana com a solució que significa acabar amb la repressió d’un estat espanyol governat per mala gent.

“Quina injustícia, quina brutalitat, quina vergonya”, aquestes són les paraules de la mare de l’Adrià, el membre del CDR exiliat al final de la manifestació multitudinària de la Diada d’enguany. Paraules que han d’entendre la nostra classe política independentista, prepareu l’embat de l’estat, aquest cop ja no valen excuses, la tardor serà calenta però la primavera catalana implementarà la República Catalana.

 

 

 

- Publicitat -

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Més opinió