Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

[Vídeo] La guàrdia civil és incapaç de detenir un home després d’acorralar-lo

|

- Publicitat -

Situació gairebé de pel·lícula a la zona de Calp, a Alacant. Un conductor d’una furgoneta estava sent perseguit per la Guàrdia Civil després de cometre una infracció de trànsit. Després que la Policia Local l’estigués perseguint durant una estona, va demanar ajuda a la Guàrdia Civil, que va aconseguir acorralar l’infractor, però no van pensar que s’ho empesqués per evadir els agents, agredir-los, i fugir amb la mateixa furgoneta.

Publicitat

Els vehicles van arribar a un carrer sense sortida, fet que va fer que el conductor de la furgoneta sortís corrents, i no es va deixar atemorir pels trets a l’aire que van deixar anar els agents, que van acabar atonyinats per l’home, malgrat els ànims dels veïns, que els animaven a “utilitzar els troncs” per barrar el pas al delinqüent, i a “fotre-li un tret al cap”. El jove, de només 20 anys, va acabar sent detingut, però va deixar en evidència els recursos de la Guàrdia Civil per detenir-lo.

Et pot interessar  Cop al narcotràfic: desarticulen un grup criminal especialitzat a entrar droga als ports de Barcelona i València
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió