Dissabte, 28 de maig de 2022 - Edició 1402
La República

[Vídeo] La guàrdia civil és incapaç de detenir un home després d’acorralar-lo

L’infractor va acabar fugint amb la seva furgoneta després d’agredir els dos agents, que van caure a terra i no van poder barrar-li el pas

Redacció 05/11/2020

Situació gairebé de pel·lícula a la zona de Calp, a Alacant. Un conductor d’una furgoneta estava sent perseguit per la Guàrdia Civil després de cometre una infracció de trànsit. Després que la Policia Local l’estigués perseguint durant una estona, va demanar ajuda a la Guàrdia Civil, que va aconseguir acorralar l’infractor, però no van pensar que s’ho empesqués per evadir els agents, agredir-los, i fugir amb la mateixa furgoneta.

Els vehicles van arribar a un carrer sense sortida, fet que va fer que el conductor de la furgoneta sortís corrents, i no es va deixar atemorir pels trets a l’aire que van deixar anar els agents, que van acabar atonyinats per l’home, malgrat els ànims dels veïns, que els animaven a “utilitzar els troncs” per barrar el pas al delinqüent, i a “fotre-li un tret al cap”. El jove, de només 20 anys, va acabar sent detingut, però va deixar en evidència els recursos de la Guàrdia Civil per detenir-lo.