Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Mariscal, dissenyador antiindependentista, es converteix ara en imatge de la nova edició de ‘La Marató’

|

- Publicitat -

El dissenyador Javier Mariscal, conegut arreu per ser el dissenyador de la imatge icònica dels Jocs Olímpics de Barcelona de l’any 92, anomenada Cobi ha estat carregat sense cap escrúpol contra l’independentisme. I no només això, sinó que paral·lelament s’ha convertit en el dissenyador de les noves samarretes de ‘La Marató de TV3’.

Després de 34 anys des que Mariscal va presentar Cobi ‘El Mundo’ l’entrevista i sense cap tabú explica que en pensa de l’independentisme: “Gràcies a Déu, la febre boja aquesta de l’independentisme sembla que s’ha apagat força, encara que són recalcitrants, i una de les coses bones que ha tingut la Covid és que la gran majoria de persones del món és més conscient ara que vivim en una mateixa casa que es diu planeta Terra, aquesta boleta blava que es veu des de la Lluna. I per això soc molt optimista: contínuament fem dos passos endavant i un enrere, però seguim avançant”.

Publicitat

Una coincidència que després de l’entrevista, surtin a la venda els productes de ‘La Marató’ que es poden comprar, de manera exclusiva, a la botiga virtual de TV3 i Catalunya Ràdio.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut