Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

La UAB aplaudeix el retorn de Junqueras a la universitat

|

- Publicitat -

El vicepresident de Catalunya fulminat pel 155 i president d’Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, ha estat rebut amb aplaudiments a la Universitat Autònoma de Barcelona en la conferència que ha fet a la Facultat de Filosofia i Lletres i de Psicologia.

Junqueras, que no pot exercir com a professor perquè la inhabilitació li ho impedeix, ha assistit a la institució d’Educació Superior on ha fet una conferència anomenada “Aproximació històrica a la repressió contra l’independentisme”.

Publicitat

El títol increïblement oportú ha denunciat la repressió de l’Estat espanyol, que amb un clar ànim venjatiu prova de posar fi a la carrera acadèmica del polític independentista.

El vicepresident represaliat ha ressaltat que “ni la presó ni la inhabilitació m’impediran de tornar-hi” i ha agraït el suport que li ha donat l’alumnat i el professorat. “Estic convençut que ens hi tornarem a trobar” ha etzibat.

Imatge d’Oriol Junqueras durant la conferència que ha fet a la Universitat Autònoma de Barcelona el 21 d’octubre de 2021

Et pot interessar  Aragonès critica que Junts faci "crides a la unitat 3 dies abans de la campanya"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut