Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

La provocació de Sánchez amb els presos polítics i exiliats en la seva felicitació de Nadal

|

- Publicitat -

El president en funcions d’Espanya, Pedro Sánchez, ha felicitat el Nadal a través de les xarxes socials amb un missatge que sembla talment tota una provocació a Catalunya que compta, per la repressió de l’Estat, amb presos polítics i exiliats entre les seves files independentistes.

Poca traça o mala intenció? Segurament una mescla de les dues. El socialista enviava un vídeo a través de Twitter amb un missatge de bones festes on desitja “justícia, pau i concòrdia per a tots i totes”. Justament parla de “justícia” quan avui dia el seu Estat està perpetrant una injustícia almenys amb Oriol Junqueras, que hauria de ser lliure després de la sentència del TJUE i, a més, declarar nul el judici del TS contra el procés.

Publicitat

L’unionisme més caspós també s’enfada

La manca de destresa i lideratge d’un polític també es mesura quan no agrada ni a la seva pròpia parròquia. I és que l’unionisme més recalcitrant ha retret al polític socialista que no hagi dit “Bon Nadal” i només “bones festes” i li ha recordat que sí que va desitjar un “bon ramadà” als musulmans el febrer passar.

Et pot interessar  El suposat govern progressista del PSOE i Sumar portarà al Constitucional la ILP per declarar la independència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut