Dilluns, 24 de Febrer de 2020 - Edició 578
La República

La provocació de Sánchez amb els presos polítics i exiliats en la seva felicitació de Nadal

El president en funcions té la barra de desitjar “justícia” per a tothom

Gerard Sesé
Gerard Sesé 24/12/2019
Pedro Sánchez usant el mòbil

El president en funcions d’Espanya, Pedro Sánchez, ha felicitat el Nadal a través de les xarxes socials amb un missatge que sembla talment tota una provocació a Catalunya que compta, per la repressió de l’Estat, amb presos polítics i exiliats entre les seves files independentistes.

Poca traça o mala intenció? Segurament una mescla de les dues. El socialista enviava un vídeo a través de Twitter amb un missatge de bones festes on desitja “justícia, pau i concòrdia per a tots i totes”. Justament parla de “justícia” quan avui dia el seu Estat està perpetrant una injustícia almenys amb Oriol Junqueras, que hauria de ser lliure després de la sentència del TJUE i, a més, declarar nul el judici del TS contra el procés.

L’unionisme més caspós també s’enfada

La manca de destresa i lideratge d’un polític també es mesura quan no agrada ni a la seva pròpia parròquia. I és que l’unionisme més recalcitrant ha retret al polític socialista que no hagi dit “Bon Nadal” i només “bones festes” i li ha recordat que sí que va desitjar un “bon ramadà” als musulmans el febrer passar.

Relacionats