Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Engeguen una recollida de signatures per demanar l’amnistia dels presos i exiliats

|

- Publicitat -

El col·lectiu anomenat Amnistia i Llibertat iniciarà aquesta nit, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, una campanya de recollida de firmes per demanar l’amnistia “per a totes aquelles persones represaliades per l’Estat espanyol en la causa general contra el moviment independentista”. La recollida de signatures es farà a través de parades arreu del territori per demanar que es tramiti al Congrés dels Diputats la proposta de Llei d’Amnistia, que l’associació va presentar el passat 3 de setembre.

Per a la portaveu d’Amnistia i Llibertat, Susanna Pagès, “en moments de pandèmia la mobilització és més complexa, però establirem totes les vies per aconseguir com més signatures millor, perquè la repressió no s’atura i nosaltres tampoc”.

Publicitat

La portaveu també ha recordat que la lluita per l’amnistia és per “retornar a la política un conflicte polític” i per “acabar amb la causa general contra l’independentisme”. Pagès ha considerat, a més, que l’amnistia és “el consens que ens fa avançar cap a l’autodeterminació”.

En paral·lel l’associació ha engegat una campanya de recaptació de voluntaris, que en poques hores ja compta amb més de 200 persones, i una “encartellada massiva pels Països Catalans” amb l’objectiu de recollir el màxim de signatures possibles.

Et pot interessar  La JEC prohibeix a 3Cat dir 'exiliats' i 'exili' en el context del sobiranisme
Publicitat

Opinió

Minut a Minut