Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

En plena campanya electoral, allau de crítiques a Feijóo per abusar de tòpics andalusos

|

- Publicitat -

Alberto Núñez Feijóo està agafant un rol bastant important en les eleccions andaluses, que se celebraran el pròxim 19 de juny. Feijóó així doncs, està tenint un impacte rellevant pel que fa la seva campanya. Tot i això, la jugada no li ha sortit bé del tot, ja que ha rebut un allau de crítiques en les xarxes socials per abusar de tòpics andalusos.

Així mateix, les seves declaracions fetes en un acte a Càdis han aixecat polseguera i han fet enfadar a molts tuitaires. Feijóo es va aventurar a dir que estava davant d'”una gent que té l’humor i l’afecte més intens d’Espanya”. I va afegir: “Quan et presenten algú i et diu que és de Cadis, inevitablement, penses en l’humor, el talent i l’art que té la gent de Cadis. Moltes gràcies a tothom per viure aquí. És un honor”.

Publicitat

Aquestes afirmacions no han agradat a alguns usuaris de Twitter, i així ho ha manifestat als seus comptes particulars. Al seu entendre, ha abusat del típic tòpic sobre com són de graciosos els andalusos.

Et pot interessar  Arrenca la campanya electoral del 12-M amb la incògnita de si es reeditarà la majoria independentista al Parlament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut