Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Cleca de Torra a Yolanda Díaz per la seva defensa de “moltes Catalunyes” dins d’Espanya

|

- Publicitat -

La líder de Podemos al Congreso i vicepresidenta del Gobierno de coalició autodenominat “més progressista de la història”, Yolanda Díaz, ha tornat a demostrar que mentre l’independentisme no sumi forces, fins i tot els que van amb la careta de progressisme l’únic que desitgen és una Catalunya espanyola i sense opcions de negociar.

Així ho ha deixat clar Díaz en una entrevista a El País en la qual defensava que “parlar de Catalunya és parlar d’Espanya”, intentant argumentar la pluralitat que hi ha dins que cada regió espanyola: “Vull una Espanya on càpiguen totes les Catalunyes i totes les Galicies, perquè hi ha moltes Catalunyes, moltes Galícies i moltes realitats diferents”.

Publicitat

Baños, al seu torn, també va ironitzar sobre les declaracions de Díaz, que més que respondre una pregunta, sembla que estigui completant un “sudoku”. És a dir, que intenta donar un sentit a la difusa estratègia política dels comuns i acaba deixant anar declaracions dignes de les relliscades de Mariano Rajoy, precisament per la seva poca eloqüència.

En aquest sentit, el president inhabilitat Quim Torra també ha reprovat Díaz. Li ha retret el seu unionisme amb una simple piulada en la qual remarca que al final la pluralitat és igual quan es desitja una Catalunya espanyola. “Sempre hi ha moltes Catalunyes o Galícies, però només una Espanya”, ha etzibat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut