Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Baños se’n riu de les afirmacions poc eloqüents de Díaz quan li pregunten com resoldre el conflicte català

|

- Publicitat -

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, ha ironitzat sobre les declaracions de Yolanda Díaz, vicepresidenta segona del Gobierno i ministra de Treball i Economia Social d’Espanya, en la seva entrevista a El País.

Baños ha criticat que Díaz ha fet unes declaracions molt ambigües sobre la resolució del conflicte català, en les quals s’ha embolicat. En altres paraules, ha afirmat que vol “una Espanya en la qual càpiguen totes les Catalunyes i totes les Galícies, perquè hi ha moltes Catalunyes, i moltes Galícies i moltes realitats diferents”.

Publicitat

Baños, en la piulada, ha exemplificat que els comuns no juguen net. És a dir, que com que tenen posicionaments diferents en l’àmbit municipal, territorial i d’estat, quan els toca respondre sobre assumptes que impliquen contradiccions en diferents àmbits fugen d’estudi.

L’anticapitalista ha apuntat que és “hereua del pensament de Rajoy” i, d’aquesta manera, ha fet befa de les declaracions de Díaz, barrejant-les amb els mítics embolics del popular.”És la Catalunya la que tria el gallec, que càpiga a Espanya que es Catalunya i és l’alcalde el que escull l’alcalde” ha etzibat.

Et pot interessar  Albiach fa oficial la seva candidatura per liderar els comuns el 12-M i estén la mà a Podem per concórrer plegats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut