Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Albiol sense pèls a la llengua contra Colau: “Ha d’estar molt avorrida per opinar sobre un altre municipi”

|

- Publicitat -

El nou alcalde de Badalona, Xaver García Albiol, ha criticat que l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, “posi els nassos on no li correspon”, a l’haver instat als grups municipals a realitzar una moció de censura contra ell. “L’alcaldessa de Barcelona deu estar molt avorrida per opinar sobre un municipi que no és el seu. Segur que entre tots els membres de l’Ajuntament li poden buscar feina perquè es preocupi per la seva ciutat, que prou feina té”, ha assegurat Albiol en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Albiol va recuperar aquest dimecres l’Alcaldia de Badalona ja que cap altre candidat va aconseguir reunir els 14 vots de la majoria absoluta del ple, i la resta de grups municipals va estar negociant fins a l’últim moment per tractar d’evitar que Albiol fos alcalde, però finalment no hi va haver acord entre el PSC i Guanyem.

Publicitat

L’acabat de nomenar alcalde ha explicat que no acaba d’entendre la situació, ja que el 2008 el PSC va dir que “per cap raó farien alcaldessa la candidata de Guanyem“, després de qualificar el ple d’aquest dimarts d’insòlit i inesperat.

Et pot interessar  Barcelona es prepara pel Sant Jordi: enguany es recuperarà la totalitat de la Rambla amb un nou repartiment "mes esponjat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut