Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

La sectorial dels Mossos de l’ANC exigeix que s’actuiï contra l’excaporal Inma Alcolea

|

- Publicitat -

Mossos per la República Catalana, la sectorial de l’ANC formada per agents del cos, ha fet arribar una carta al director general de la Policia, Pere Ferrer, per manifestar-li “el malestar i la situació d’assetjament i d’angoixa que pateixen membres de la sectorial i d’altres que no ho són per part de l’excaporal Maria Inmaculada Alcolea Griñán”.

Publicitat

L’acusen  d’assetjament continuat a les xarxes socials, declaracions humiliants i difamatòries i de facilitar imatges de domicilis particulars d’alguns dels agents, els seus horaris i els seus llocs de trebakk “posant en perill la seguretat i la vida privada” d’aquesta agents. Denuncien que tot i que coneixien els seus excessos quan exercia de caporal a la Regió Policial de Girona dels “seus excessos i actitud poc professionals i gens ètiques” mai es va actuar en contra seva.

Davant d’aquests fets Mossos per la República Catalana demana que els serveis jurídics del cos es personin en una acusació contra aquesta persona. “No pot ser que disposi de dades facilitades des de dins del cos per part d’alguna persona que li facilita informació tenint accés fins i tot a diligències internes d’atestats policials”.

El col·lectiu reclama que “no pot seguir el que entenem deixadesa d’actuacions per part de Mossos d’Esquadra davant de l’actitud delictiva d’Alcolea, que recorden que no tan sols actua contra la institució i els agents sinó contra el mateix director general de la Policia i el conseller d’Interior, acusant-los públicament de prevaricació”.

Et pot interessar  El Suprem revisa aquest dijous els recursos de Vox i Cs contra els indults als líders del procés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió