Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

VGP continua l’expansió al mercat català amb la compra de 35.000 metres quadrats logístics a Martorell i Granollers

ACN Barcelona.-El promotor, gestor i propietari d’actius logístics i industrials VGP continua el seu pla d’expansió al mercat català. La companyia ha comprat 35.000 metres quadrats de sòl logístic a […]

Avatar
Agències 07/09/2021

ACN Barcelona.-El promotor, gestor i propietari d’actius logístics i industrials VGP continua el seu pla d’expansió al mercat català. La companyia ha comprat 35.000 metres quadrats de sòl logístic a Martorell i Granollers. L’operació s’emmarca dins l’estratègia de l’empresa d’expandir la seva cartera de producte a l’Estat, on compta amb més d’un milió de metres quadrats de sòl net a tot el territori repartit en vuit parcs empresarials. A Catalunya, la companyia té una superfície total construïda de més de 75.000 metres quadrats.

La parcel·la de Martorell ocupa una extensió de 20.000 metres quadrats i està “molt ben comunicada” amb el port, aeroport i les principals vies de circumval•lació, l’A-2 i l’AP-7. La parcel·la de Granollers, ubicada en el polígon Coll de la Manya, és un sòl urbà consolidat d’ús industrial – logístic de 15.000 metres quadrats, amb capacitat per acollir un edifici de 9.000 metres quadrats d’ocupació. El sòl, llest per sol·licitar llicència, té també una superfície addicional d’oficines modulable a les necessitats de l’operador. La parcel·la se situa al costat de l’autopista C-17 i a sis quilòmetres del VGP Park Lliçà d’Amunt. VGP va entrar al mercat català el 2016 amb l’adquisició dels terrenys industrials del parc de Mango en el Vallès Oriental, actualment el VGP Park Lliçà d’Amunt.