Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Turisme de Barcelona demana “entesa i diàleg” per a l’ampliació de l’aeroport de Barcelona

ACN Barcelona.-Turisme de Barcelona ha demanat “entesa i diàleg” per resoldre la polèmica a l’entorn de l’ampliació de l’aeroport del Prat, davant la “paralització ‘sine die’” del projecte. El president […]

Avatar
Agències 09/09/2021

ACN Barcelona.-Turisme de Barcelona ha demanat “entesa i diàleg” per resoldre la polèmica a l’entorn de l’ampliació de l’aeroport del Prat, davant la “paralització ‘sine die'” del projecte. El president de l’entitat, Eduard Torres, ha considerat que la connectivitat i sostenibilitat “han de ser compatibles” i ha reclamat actuar “amb responsabilitat i visió de futur”. La patronal lamenta la “falta d’entesa” entre les institucions públiques i exigeix “una solució que afavoreixi el futur” d’aquesta infraestructura “tan fonamental” per a Barcelona. També opina que l’ampliació de l’aeroport suposa una inversió per a la ciutat i per això exigeix una “via de diàleg” entre administracions que permeti treballar en un mateix marc.

Torres també ha volgut deixar clar que, al seu parer, no es tracta “d’una qüestió de turisme sinó de competitivitat econòmica” per a Barcelona i Catalunya.