Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Solvia treu al mercat un centenar de parcel·les a Catalunya a 42.100 euros de mitjana per destinar a l’autopromoció

ACN Barcelona.-Solvia ha tret al mercat cent parcel·les a preus “ajustats” a Catalunya per destinar a l’autopromoció amb l’objectiu de facilitar als particulars l’accés a terrenys assequibles. Els solars oferts […]

Avatar
Agències 07/09/2021

ACN Barcelona.-Solvia ha tret al mercat cent parcel·les a preus “ajustats” a Catalunya per destinar a l’autopromoció amb l’objectiu de facilitar als particulars l’accés a terrenys assequibles. Els solars oferts tenen un preu mitjà de 42.100 euros i una superfície mitjana edificable de 713 metres quadrats. A l’Estat, la selecció inclou 600 sòls distribuïts per 32 províncies amb un cost mitjà de 30.000 euros i una superfície de prop de 500 metres quadrats de mitjana. Catalunya és la segona comunitat amb més parcel·les d’aquesta promoció, per darrere de la Comunitat Valenciana (260). Per províncies, Castelló, Guadalajara, Burgos, Tarragona, Barcelona, Girona i Toledo concentren el nombre més elevat de solars.

L’objectiu de la campanya, sota el lema ‘Parcel·les que es converteixen en llars’, és respondre a l’interès creixent pels habitatges unifamiliars. Segons el Consell General del Notariat, les compravendes de xalets i cases adossades han augmentat un 78% interanual al juny a l’Estat. Per la seva banda, el preu de compra dels immobles unifamiliars ha crescut un 16,5%.