Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Solé reclama des d’Agramunt la “necessitat imperiosa” que autònoms i empresaris rebin ajuts del govern espanyol

ACN Agramunt.-El conseller d’Acció Exterior, Bernat Solé, ha reclamat que els autònoms i les petites i mitjanes empreses de Catalunya rebin ajuts per part del govern espanyol com fan “altres […]

Avatar
Agències 20/12/2020

ACN Agramunt.-El conseller d’Acció Exterior, Bernat Solé, ha reclamat que els autònoms i les petites i mitjanes empreses de Catalunya rebin ajuts per part del govern espanyol com fan “altres països” que “donen suport als seus sectors empresarials”. Solé ha explicat que es tracta d’una “necessitat imperiosa” per aconseguir que el sector econòmic pugui tirar endavant i superar la crisi derivada de la pandèmia. Solé ha fet aquestes declaracions a Agramunt (Urgell), on ha visitat les instal·lacions de l’empresa de Torrons Vicençs, acompanyat de la secretaria general adjunta d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta. Tant Solé com Vilalta també han reivindicat la capacitat de les empreses lleidatanes de “reinventar-se”.

El conseller d’Acció Exterior i exalcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha posat en valor la capacitat del sector empresarial de les comarques lleidatanes de “reinventar-se” davant de situacions adverses com és la pandèmia. Des d’Agramunt, Solé ha posat a disposició de les empreses torronaires les 15 delegacions del govern a l’exterior per aconseguir que “el torró arribi a qualsevol llar del món”, tenint en compte que aquest postre “és un dels ambaixadors més importants del país”.Per la seva banda, Marta Vilalta ha demanat a la ciutadania que “més que mai” faci una aposta pel comerç local, ja que els productes de proximitat “aguanten l’economia de moltes famílies” del territori. Així mateix, també ha volgut enviar un missatge “d’optimisme” i “reivindicar” el potencial que els diferents sectors, com l’econòmic, social i cultural, de les terres de Ponent i del Pirineu tenen arreu del món. “Ens hem de creure tot el potencial que tenim, un exemple el tenim aquí amb tota la indústria vinculada als torrons”, ha afegit.