Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Les acrobàcies del ‘Disney On Ice’ aterren al Palau Sant Jordi amb nous personatges i novetats tecnològiques

ACN Barcelona – L’espectacle sobre gel ‘Disney On Ice Descobreix la màgia’ ha presentat aquest dijous una nova versió de la producció que aterra al Palau Sant Jordi de Barcelona […]

Agències 16/02/2023

ACN Barcelona – L’espectacle sobre gel ‘Disney On Ice Descobreix la màgia’ ha presentat aquest dijous una nova versió de la producció que aterra al Palau Sant Jordi de Barcelona fins aquest diumenge. Després d’haver reunit més de 50.000 fans de Disney a Madrid, la proposta arriba a la capital catalana de la mà d’un equip amb 80 persones i 11 nacionalitats diferents que incorpora nous personatges de la factoria americana. L’espectacle presenta acrobàcies, tècniques de patinatge com el freestyle i novetats tecnològiques com un mapping en una superfície de gel de 600 metres quadrats. Així, a la pista s’hi podrà veure històries de clàssics com ‘La Bella i la Bèstia’, ‘Peter Pan’ o ‘La Sireneta’ però també films més moderns com ‘Coco’, ‘Vaiana’ o ‘Frozen’.

L’espectacle, dirigit principalment al públic infantil, mostra patinadors vestits com a personatges de dibuixos animats de Disney, la seva música i l’argument parteix de diferents elements dels films de la factoria.

El director general de Proactiv Entertainment, Nicolás Renna, ha explicat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), que una de les escenes més emotives és la que es produeix emmarcada en la història de ‘La Bella i la Bèstia’ amb el personatge d’en Lumière i la Bella. “Hi ha moltes sorpreses més”, ha avançat.

Damunt l’escenari de gel al Palau Sant Jordi hi passaran els icònics Mickey i Minnie Mouse, l’ànec Donald i en Goofy. Amb l’ajuda del públic hauran de buscar pistes per resoldre una situació que es produeix en la història i aconseguir escapar dels pirates de ‘Peter Pan’.

Renna ha confessat que es mostren emocionats de tornar a Barcelona després de la pandèmia. “A Madrid ens van visitar 50.000 persones, aquí en vindran 50.000 més sent la meitat de la població que allà”, ha destacat respecte l’interès que genera Disney a la població catalana.

El responsable de l’empresa organitzadora de l’espectacle ha aplaudit que la iniciativa pugui interessar a un públic general. “Hi ha alguna cosa en l’espectacle que fa que també agradi als adults. Encara que no siguis súper fan de Disney sempre tens alguna història que coneixes i et sents identificat”, ha exposat.

Segons han explicat, un dels elements més destacables de la funció, que s’impulsa des de fa 30 anys, son els més de 170 vestits que disposa el cos de patinadors. Treballats per més de 100 artesans, compten amb detalls com cristalls d’ Swarovski cosits a mà.