Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

L’Ajuntament de Barcelona augmenta un 3% les subvencions a la cooperació, fins als 7,7 milions per a dos anys

ACN Barcelona – L’Ajuntament de Barcelona ha incrementat un 3,19% la dotació pressupostària per a la convocatòria de subvencions per a ONG i entitats dedicades a la cooperació i la […]

Agències 19/02/2023

ACN Barcelona – L’Ajuntament de Barcelona ha incrementat un 3,19% la dotació pressupostària per a la convocatòria de subvencions per a ONG i entitats dedicades a la cooperació i la justícia global. Aquest increment es tradueix en 240.000 euros més que la convocatòria anterior, fins arribar als 7.760.000 euros, segons informa el consistori en un comunicat. Del pressupost total, 5,44 milions corresponen al pressupost del 2023 i 2,32 al 2024 per donar continuïtat als projectes plurianuals. El termini de presentació de sol·licituds d’aquestes subvencions està obert fins al 6 de març.

Amb aquestes subvencions i altres accions de la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional, l’Ajuntament remarca que compleix amb el compromís de destinar el 0,7% dels ingressos propis a la justícia global i la cooperació internacional. El consistori recorda que el primer any que es va assolir aquesta fita va ser el 2015.

La convocatòria preveu deu modalitats de projectes i, com a novetat, aquest any s’ha augmentat l’impost màxim que pot sol·licitar una entitat en gairebé totes elles. El nombre de projectes que podrà presentar cada entitat són tres i les sol·licituds només es podran fer telemàticament.