Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

La Policia Local de Mataró investiga l’existència d’un prostíbul clandestí en una casa del casc antic

ACN Mataró.-La Policia Local de Mataró investiga des de dijous passat l’existència d’un prostíbul clandestí en un domicili particular del casc antic. La veu d’alerta l’han donat els mateixos veïns […]

Avatar
Agències 06/09/2021

ACN Mataró.-La Policia Local de Mataró investiga des de dijous passat l’existència d’un prostíbul clandestí en un domicili particular del casc antic. La veu d’alerta l’han donat els mateixos veïns del carrer Sant Agustí, on s’ubica la casa, que denuncien el funcionament del negoci les 24 hores del dia i “amb plena impunitat”. Segons els veïns, hi ha dies que s’arriba al mig centenar de visites en un punt que és artèria principal de vianants al centre de la ciutat. Fonts policials consultades per l’ACN expliquen que es tractaria d’una activitat “desplaçada” per part dels responsables d’un altre prostíbul il·legal que l’Ajuntament va precintar fa uns mesos. El cos recull ara proves per confirmar les sospites i poder procedir al seu tancament.

El fet que l’activitat es desenvolupi en un domicili i no en un local, con fins ara, fa més “complexa” la tasca policial, ja que desapareix la “capacitat d’inspecció”. Tot i això, el cos confia poder clausurar l’activitat, un cop es recullin les proves necessàries per tal d’identificar l’activitat de manera fefaent, així com als seus responsables.Els titulars de l’activitat, segons expliquen els veïns i confirma la policia, no són els propietaris de l’immoble, sinó que estarien de lloguer: “Aquesta casa ha estat llogada falsejant al seu propietari que seria utilitzada com a domicili”, expliquen els veïns en un comunicat amb el que han empaperat tot el carrer.