Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

La plantilla de Mopavid, a Badalona, fa dos dies de vaga per exigir el pagament de les nòmines endarrerides

ACN Badalona.-La plantilla de Mopavid ha començat aquest dilluns dues jornades de vaga per reclamar a l’empresa el pagament de les nòmines pendents. Els 65 treballadors d’aquesta planta de Badalona […]

Avatar
Agències 06/09/2021

ACN Badalona.-La plantilla de Mopavid ha començat aquest dilluns dues jornades de vaga per reclamar a l’empresa el pagament de les nòmines pendents. Els 65 treballadors d’aquesta planta de Badalona dedicada a fabricar motlles per a la indústria del vidre denuncien que encara no han cobrat els salaris de juliol i agost, així com una part de la paga extra d’estiu. Segons han detallat fonts de CCOO, la plantilla tenia previst fer tres jornades de vaga de l’1 al 3 de setembre per exigir les nòmines pendents, però van desconvocar l’aturada perquè l’empresa es va comprometre a abonar el gruix dels diners endarrerits el dia 3 com a màxim. Finalment, però, no ha estat així i els treballadors han decidit convocar una nova vaga aquest dilluns i dimarts.

Les fonts sindicals consultades per l’ACN asseguren que el 100% de la plantilla està secundant l’aturada, amb bona part dels treballadors concentrats a les portes de la fàbrica. La previsió és reprendre la producció la mitjanit de dimarts a dimecres.Amb l’aturada, els treballadors de Mopavid reivindiquen el dret a cobrar “puntualment” el salari. En un comunicat, CCOO d’Industria ha manifestat el suport a la protesta, tot assegurant que la situació de la plantilla és “insostenible”. El sindicat insta la companyia a pagar els diners endarrerits i a fer un pla de viabilitat de futur per evitar que la situació es repeteixi.