Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

La Pedrera es fusiona amb l’univers de Plensa: “M’ha emocionat veure la meva escultura sobrevolant l’imaginari de Gaudí”

ACN Barcelona – L’equip de la Fundació Catalunya La Pedrera i l’escultor Jaume Plensa han començat aquest dissabte les feines de muntatge de l’exposició ‘Jaume Plensa. Poesia del silenci’, que […]

Agències 18/02/2023

ACN Barcelona – L’equip de la Fundació Catalunya La Pedrera i l’escultor Jaume Plensa han començat aquest dissabte les feines de muntatge de l’exposició ‘Jaume Plensa. Poesia del silenci’, que obrirà les seves portes el proper 31 de març. La primera de les peces ha estat de Silent Music IV, una escultura de 200 quilos que s’ha pujat amb una grua de 30 metres i la feina de gairebé una cinquantena de persones. Hi haurà un total de vuit estructures de gran format que es distribuiran al terrat, a les golfes, als patis i a la façana de l’edifici. Paral·lelament, hi haurà un centenar de peces més petites. L’artista barceloní ha titllat l’escenari de “magnífic” i ha admès que l’ha “emocionat” veure una escultura seva “sobrevolant l’imaginari de Gaudí”.