Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

Junts demana la compareixença de Campuzano després que Rufián prometi una residència si governa Santa Coloma de Gramenet

ACN Barcelona – Junts ha registrat una petició de compareixença a la Comissió de Drets Socials del Parlament perquè el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, doni explicacions sobre les […]

Agències 13/03/2023

ACN Barcelona – Junts ha registrat una petició de compareixença a la Comissió de Drets Socials del Parlament perquè el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, doni explicacions sobre les declaracions del candidat d’ERC a l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián, en relació a una residència de gent gran a la ciutat. En un missatge a Twitter el grup municipal d’ERC ha assegurat que el conseller i Rufián han acordat crear una segona residència pública de gent gran si els republicans són “decisius” el proper mandat. En un vídeo acompanyant el missatge, on surten els candidats d’ERC i Campuzano, Rufián assegura que si governa construirà l’equipament, i explica que s’ha reunit amb el conseller per “parlar de la gestió”.

Per la seva banda, Campuzano afirma al vídeo que cal “voluntat” de l’Ajuntament per fer l’equipament i garanteix que es posaran d’acord el Govern i l’Ajuntament per construir l’espai i garantir-ne el finançament “com s’ha fet en altres municipis de Catalunya”.

Junts ha demanat la compareixença de Campuzano perquè doni explicacions i també ha reclamat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que desautoritzi l’anunci i expliqui quins són els acords als quals s’ha arribat “en nom del Govern amb candidats del seu partit”.