Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Els Agents Rurals suspenen l’activació del nivell 3 del pla Alfa a la comarca de l’Alt Empordà

ACN Girona – Els Agents Rurals han suspès l’activació del nivell 3 del pla Alfa a causa de la pluja caiguda al nord-est de Catalunya aquesta tarda. La mesura havia […]

Agències 17/08/2022

ACN Girona – Els Agents Rurals han suspès l’activació del nivell 3 del pla Alfa a causa de la pluja caiguda al nord-est de Catalunya aquesta tarda. La mesura havia d’entrar en vigor aquest dijous 18 d’agost a mitjanit i s’havia d’adoptar a 17 municipis de l’Alt Empordà per un increment del perill d’incendi forestal, motivat per l’entrada de vent de tramuntana. En concret, s’activava el nivell màxim per perill als municipis de Cadaqués, Cantallops, Colera, el Port de la Selva, Espolla, Garriguella, la Jonquera, la Selva de Mar, Llançà, Palau-saverdera, Pau, Portbou , Rabós, Roses, Sant Climent Sescebes, Vilajuïga i Vilamaniscle.

El cos també tenia previst tancar els accessos als espais naturals del cap de Creus i l’Albera. No obstant, amb les precipitacions registrades, suspèn aquestes mesures i ambdós espais naturals restaran amb els accessos oberts.