Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

El representant del projecte d’oci Hard Rock al Tarragonès figura als ‘Paradise Papers’, segons ‘La Directa’

ACN Barcelona – El representant del projecte d’oci Hard Rock al Tarragonès, James F. Allen, figura als ‘Paradise Papers’ segons ‘La Directa’. Tal com revela una investigació feta pel setmanari, […]

Agències 14/03/2023

ACN Barcelona – El representant del projecte d’oci Hard Rock al Tarragonès, James F. Allen, figura als ‘Paradise Papers’ segons ‘La Directa’. Tal com revela una investigació feta pel setmanari, una de les cares visibles dels promotors del centre recreatiu projectat entre Vila-seca i Salou, és també gerent d’una societat ‘offshore’ que s’inclou en aquests documents. D’altra banda, el mitjà afirma que la societat a la que es va concedir la llicencia del casino tarragoní és una empresa fantasma sense cap tipus d’activitat des del 2011. La Plataforma Aturem Hard Rock ha carregat aquest dimarts contra la Generalitat per haver estat “negociant” amb defraudadors fiscals i ha criticat que s’hagi concedit un permís que “contravé” del clàusules del concurs públic.

En aquest sentit, el seu portaveu, Eloi Redón, ha explicat que ja han demanat una reunió amb la consellera d’Economia per aclarir els fets, ja que el promotor formaria part d’un “escàndol internacional d’al·lusió fiscal”. “Si ho sabien en són còmplices, i sinó, són uns negligents”, ha reblat.