Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

El PPC reclama als “grups que sumen majoria” que posin fi a la interinitat de la presidència del Parlament

ACN Barcelona – El PPC ha demanat als “grups que sumen majoria” que posin fi a la interinitat de la presidència del Parlament. La vicepresidenta Alba Vergés n’exerceix les funcions […]

Agències 22/02/2023

ACN Barcelona – El PPC ha demanat als “grups que sumen majoria” que posin fi a la interinitat de la presidència del Parlament. La vicepresidenta Alba Vergés n’exerceix les funcions des que la Mesa va suspendre Laura Borràs. “Cada dia que aquest Parlament no té una presidenta és un dia més en el que es posa en risc el prestigi de la institució” ha lamentat la diputada del PPC, Lorena Roldán. En una roda de premsa conjunta amb el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, la diputada dels populars ha afegit que les darreres sessions del judici “no pinten gaire bé”, però que “cal estar atents a la resolució judicial”.

Roldán ha fet aquesta apel·lació als “grups que sumen majoria”, sense fer més concrecions. “Ja és hora que es posin d’acord i acabin amb aquesta situació, que no dona una bona imatge del Parlament”, ha insistit. La petició del PPC es suma a la dels comuns, que també van demanar dimarts a ERC i la CUP que “resolguessin l’interinatge” a la presidència del Parlament.