Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1708
La República

El Parlament insta el Govern a crear línies de suport econòmic per impulsar l’economia social i solidària

ACN Barcelona – El Parlament ha instat el Govern a crear línies de suport econòmic per a impulsar l’economia circular i subvencions perquè les empreses mercantils que vulguin puguin convertir-se […]

Agències 09/03/2023

ACN Barcelona – El Parlament ha instat el Govern a crear línies de suport econòmic per a impulsar l’economia circular i subvencions perquè les empreses mercantils que vulguin puguin convertir-se en cooperatives. Així s’ha aprovat a la cambra a instàncies d’una moció d’ERC, que en aquest punt ha rebut el suport del PSC, JxCat, ECP i CUP. Vox ha votat en contra, i PP i Cs s’han abstingut. D’altra banda, el Parlament ha demanat a l’executiu que constitueixi una comissió de treball per virar cap a una “economia plural i transformadora”. La votació ha tingut els mateixos resultats que l’anterior apartat.

La moció també demana fomentar la inclusió de la formació en economia social i solidària a les universitats i centres de formació per impulsar la recerca i docència d’aquest àmbit. Finalment, la majoria dels grups han demanat integrar l’economia social en l’àmbit de l’economia blava.