Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

El Govern nomena Daniel Albalate director d’Aeroports de Catalunya en substitució de Jordi Candela

ACN Barcelona – El Govern ha nomenat Daniel Albalate del Sol director d’Aeroports de Catalunya en substitució de Jordi Candela. El nou director de l’empresa pública és doctor en Economia […]

Agències 21/02/2023

ACN Barcelona – El Govern ha nomenat Daniel Albalate del Sol director d’Aeroports de Catalunya en substitució de Jordi Candela. El nou director de l’empresa pública és doctor en Economia per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia per la University College London. La seva recerca s’ha especialitzat en l’economia del transport i, en concret, en l’anàlisi i l’avaluació de les polítiques d’infraestructures i de la reforma del sector públic. L’executiu ha destacat que segons el darrer informe anual de la Universitat de Stanford, Albalate es troba en el rànquing del 2% de científics socials a escala mundial amb més impacte científic. Durant la seva trajectòria ha fet estudis especialitzats per la Generalitat o l’Ajuntament de Barcelona, entre altres.

Fins al moment Albalate exercia de director de l’Observatori d’anàlisi i avaluació de les polítiques públiques de la Universitat de Barcelona.