Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Díaz anuncia una reunió amb Sánchez per desencallar la llei d’habitatge

ACN Brussel·les – La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha anunciat aquest dilluns una reunió amb el president Pedro Sánchez per intentar desencallar la llei d’habitatge. A l’arribada […]

Agències 13/03/2023

ACN Brussel·les – La vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, ha anunciat aquest dilluns una reunió amb el president Pedro Sánchez per intentar desencallar la llei d’habitatge. A l’arribada a la reunió de ministres europeus de Treball, Díaz ha remarcat que és el moment de tancar un acord per a la llei i ha avisat que cal fer ja “un pas endavnat” amb una norma que sigui “ambiciosa”. “És una de les lleis més important per al nostre país. Crec que la clau està en tenir una llei ambiciosa que garanteixi preus assequibles”, ha dit la vicepresidenta tot citant exemples de normes a Portugal o els Països Baixos, amb diferents colors polítics al govern. Malgrat tenir ja una data per a la “conversa pendent” amb Sánchez, Díaz no l’ha revelat.

Per Díaz, és important que la llei reflecteixi que “l’habitatge és un dret fonamental” i “no un bé a l’ús per al mercat”. “Faig una crida a assolir un acord”, ha insistit la vicepresidenta del govern espanyol.