Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Cecot demana als governs català i espanyol que reprenguin les converses per ampliar l’aeroport del Prat

ACN Barcelona.-La patronal vallesana Cecot ha demanat aquest divendres als governs català i espanyol que reprenguin les converses per ampliar l’aeroport del Prat i convertir-lo en un ‘hub’ de vols […]

Avatar
Agències 10/09/2021

ACN Barcelona.-La patronal vallesana Cecot ha demanat aquest divendres als governs català i espanyol que reprenguin les converses per ampliar l’aeroport del Prat i convertir-lo en un ‘hub’ de vols intercontinentals. L’organització qualifica de “vergonyant” la gestió informativa del projecte i demana que es reprengui amb la participació activa del sector empresarial per poder analitzar, proposar i reconduir el projecte de manera conjunta. “Fins i tot els alumnes de primària hi posen més bondat i tenen més habilitats per tirar endavant projectes”, ha criticat el seu president, Antoni Abad, en un comunicat.

“Si la infraestructura física no va acompanyada d’un grup de treball amb representació publicoprivada sobre rutes, que analitzi i concreti destinacions immediatament operatives, ja podem estalviar-nos les obres. És per això que també fora bo saber si existeix ja un compromís, en aquest sentit, perquè tampoc se’ns ha explicat”, Afegeix Abad.Al comunicat, Abad reconeix que al sí de l’entitat les opinions sobre quin és el millor projecte a executar varien, però assegura que totes conflueixen en la necessitat que la connexió de Catalunya amb la resta de continents s’assoleixi amb el “màxim respecte mediambiental possible” i amb un xarxa d’alta velocitat que passi per l’aeroport.