Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Campanya dels Mossos a les empreses de repartiment de compres de Nadal per evitar robatoris

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra ha engegat una campanya per donar consells de seguretat a les empreses de repartiment de compres de Nadal en línia per evitar robatoris als vehicles. En […]

Avatar
Agències 20/12/2020

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra ha engegat una campanya per donar consells de seguretat a les empreses de repartiment de compres de Nadal en línia per evitar robatoris als vehicles. En els darrers mesos, la policia ha notat un increment de furts i robatoris amb força a furgonetes que distribueixen productes adquirits a Internet. I ara la situació es pot veure agreujada amb l’actual situació de pandèmia i l’increment de compres amb motiu de les festes de Nadal. Per això, aquesta setmana els Mossos han fet xerrades als caps de transport d’empreses de repartiment situades a l’àrea metropolitana, amb major volum de companyies. Entre les recomanacions: evitar transportar càrrega a la cabina del conductor o comprovar que el vehicle quedi ben tancat.

Altres consells per als transportistes són estacionar la furgoneta de repartiment en zones concorregudes o vigilades, mantenir-hi contacte visual i no deixar mai les claus posades. Finalment, es recomana evitar comentar la ruta i la càrrega que transporten i sospitar de persones properes al vehicle. Aquesta setmana s’han fet xerrades informatives als caps de transport d’empreses de repartiment situades a les poblacions de Rubí, Parets del Vallès, Martorelles i a la Zona Franca de Barcelona, ubicacions on hi ha un gran volum de companyies d’aquest sector. L’objectiu és ampliar-ho a empreses d’arreu de Catalunya.