Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Boom Boom Fighters & Cookah P publiquen el disc de música festiva ‘Confit’

ACN Barcelona – Boom Boom Fighters i el cantant gironí Cookah P han publicat el disc de música festiva ‘Confit’ (Propaganda pel Fet!), un àlbum que combina el Roots reggae, […]

Agències 09/02/2023

ACN Barcelona – Boom Boom Fighters i el cantant gironí Cookah P han publicat el disc de música festiva ‘Confit’ (Propaganda pel Fet!), un àlbum que combina el Roots reggae, un subgènere del reggae, dels anys 80 amb el ‘dancehall’ dels 90. Les 11 cançons de l’àlbum basades en les músiques jamaicanes caminen entre “el reggae, dancehall i l’ska del segle XXI pensades per ballar”. El projecte, nascut entre Mataró i Girona, és una banda de sis musics que presenten un treball amb “líriques festives, generacionals, àcides i sempre amb una fuetada de crítica social”. El grup actuarà el 15 de març a la Sala Apolo.

‘Confit’ és el primer dics de llarga durada després de la mixtape de presentació ‘Family Tings’. A més, el grup torna a comptar amb la veu de Cookah P, un jove MC gironí amb trajectòria en el món dels sound systems.