Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Barcelona desactiva l’alerta per ventades per la millora de les condicions meteorològiques

ACN Barcelona – L’Ajuntament de Barcelona ha desactivat l’alerta del Pla Bàsic d’Emergència Municipal per ventades. En un comunicat han argumentat la retirada de l’alerta per la millora de les […]

Agències 11/03/2023

ACN Barcelona – L’Ajuntament de Barcelona ha desactivat l’alerta del Pla Bàsic d’Emergència Municipal per ventades. En un comunicat han argumentat la retirada de l’alerta per la millora de les condicions meteorològiques i la disminució dels Bombers de Barcelona relacionats amb ratxes de vent. Fins a les 10.15 hores els Bombers de la ciutat han fet 48 serveis relacionats amb l’episodi. El consistori havia activat el pla a les 9 del matí.

Les ratxes de ponent i de mestral d’entre 60 i 85 km/h s’han fet notar durant la nit i la matinada a tots els districtes de la capital catalana. Destaquen els 85 km/h de Gràcia, els 80 km/h a la bocana sud del port de Barcelona, els 77 km/h a Sants i també a les Corts o els 70 km/h del Raval, segons dades de les estacions automàtiques de Meteocat i Meteoclimatic.