Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Alves demana a Martell que treballi per demostrar la seva innocència

ACN Barcelona – Dani Alves ha demanat al seu advocat, Cristóbal Martell, que treballi per demostrar la seva innocència. Ho ha dit el mateix lletrat a la sortida de la […]

Agències 21/02/2023

ACN Barcelona – Dani Alves ha demanat al seu advocat, Cristóbal Martell, que treballi per demostrar la seva innocència. Ho ha dit el mateix lletrat a la sortida de la visita que ha fet al futbolista a la presó de Brians 2, després que el jutge hagi denegat la petició de l’esportista de revocar la presó condicional. Alves està investigat per agressió sexual després que una dona l’acusés d’haver-la violada el 30 de desembre passat a la discoteca Sutton de Barcelona. Després de reunir-se amb Alves, Martell ha explicat als mitjans que l’esperaven fora del centre penitenciari que el seu client li ha donat “un sol mandat: que remem, que treballem per demostrar la seva innocència”.

L’Audiència de Barcelona ha decidit mantenir Dani Alves en presó preventiva per agressió sexual, tal i com havien demanat la fiscalia i l’acusació particular. En la seva resolució, l’Audiència argumenta que la “col·laboració inicial” de l’exjugador del Barça “no neutralitza el risc de fugir” ara que coneix els indicis que hi ha contra ell i “l’entitat dels mateixos”. De fet, afegeix que això “augmenta exponencialment el risc de fugida inicial”.